Cumartesi, Mayıs 30, 2020

SINIFIN KARDEŞLERİ RIFAT ILGAZ VE ASIM BEZİRCİ'Yİ ANIYORUZ

SINIFIN KARDEŞLERİ

RIFAT ILGAZ’I VE ASIM BEZİRCİ’Yİ ANIYORUZ.

Gerici, kıyıcı iktidarlar; medyalarıyla, davalarıyla, zamanaşımlarıyla halkın belleğini köreltmeye çalışsalar da biz, 22 yıldır “Sivas’ı unutma, unutturma!”dedik.

Unutmadık, unutmayacağız!

Bu yıl da o kanlı yangının iki “ateş çiçeği”, Asım Bezirci’ ve kardeşi, yoldaşı Rıfat Ilgaz’ı yan yana uyudukları Zincirlikuyu’da göreceğiz. Onlarla dertleşeceğiz.

2 Temmuz Perşembe günü saat 11.00’de sizleri Zincirlikuyu Mezarlığı’nın kapısında bekliyoruz.

TYS 2 TEMMUZ MEYDAN OKUMASI

Aynı gün öğleden sonra saat 17.00’deyse Kadıköy Surp Takavor Kilise Meydanı’nda 2 Temmuz şiirleriyle “TYS Meydan Okuması” yapacağız.

Metin Altıok, Behçet Aysan, Uğur Kaynar’ın şiirlerini ve Sivas kıyımı üzerine yazılmış şiirlerinizi okumak üzere bu buluşmaya da katılmanız bizleri daha güçlü kılacaktır.