19 Nisan 2024
Basın Duyurusu

TÜRKİYE YAZARLAR SENDİKASI 20. OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇ BİLDİRGESİ

Türkiye Yazarlar Sendikası, ülkemizin ufuklarının karartıldığı şu günlerde 43 yıllık ışığını sevgili halkına tutmayı sürdürüyor.
Birikim ve deneyimimizi, toplumun aydınlığı için kullanmak; çağdaş, devrimci geleneğimizin önemli bir ilkesidir. Bu ilke, yazarların umudunu daima diri tutmaktadır.

Yazarak, düşünerek kurulacak mutlu geleceğin ancak yazarların kalemlerinin ucunda olduğunun bilerek biz yazarlar, her zaman halkımızın yanında olduk, olacağız.

İktidarın baskılarının üzerimizde bir kılıç gibi sınandığı günlerin, yazarların örgütlü savaşıma inancıyla kırılacağını unutmuyoruz.
Bu düşünceyle, Türkiye Yazarlar Sendikası’nın yeni yönetim döneminde de emeğin, barışın ve özgürlüğün savunucusu olacağını kamuoyuna yeniden duyuruyoruz.

Türkiye Yazarlar Sendikası