20 Nisan 2024
DuyurularYazar Duyurusu

Validebağı Korusu için Dayanışma Daveti

Değerli Üyemiz, İstanbul Üsküdar’da bulunan, 1.dereceden doğal sit alanı olan Validebağı Korusu’na Üsküdar Belediyesi’nce yapılmak istenen ve koru ekosistemini yok ederek Koru’yu parka dönüştürecek, ticarileşmeye açacak projeye karşı başlatılan nöbet 130 günü geçti. Kent hakkı, temiz havada, sağlıklı bir çevrede yaşam hakkı, Koru’da yaşayan tüm canlıların yaşam hakkı için, Koru’yu yapılaşmaya açan ihale iptal edilene kadar nöbet sürdürülecek.

TYS olarak onların yanında olmak, haklı mücadelelerini şiirlerimiz ve sesimizle desteklemek istiyoruz.Bu nedenle her ayın ilk Cumartesi günü Validebağı Korusu’nda olacağız.6 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 12.00’de Koru’nun Av Köşkü girişindeki nöbet standlarında  buluşalım, şiirlerimizi okuyalım.

Dayanışma gününe katılmak isteyen üyelerimiz  aşağıdaki telefonu arayabilir.Nükhet Eren0532 615 46 87

Saygılarımızla,

Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Akşit Plaza No:12 Kat:9 Beşiktaş / İstanbul