16 Ekim 2024
Basın DuyurusuDuyurular

Çocuklar Kitapsız, Hayvanlar Sahipsiz Kalmasın!

Seferihisar Sanat Dayanışması, Türkiye Yazarlar Sendikası’nın desteğiyle sokak hayvanlarının katledilmesine karşı edebiyat aracılığıyla bir itiraz sunmak amacıyla 12-13 Ekim tarihlerinde “Seferihisar İmece Sokak Hayvanlarıyla Dayanışma Kitap Günleri” düzenleyecektir.

İMECE Kitap Günleri boyunca, yazarlar kitaplarını imzalarken, onlara sahiplendirilmiş sokak hayvanlarının sahipleri eşlik edecek. Etkinlik alanında ayrıca “Sokak Hayvanlarıyla Dayanışma Karikatür Sergisi” de yer alacaktır. İki gün sürecek bu etkinlikte çok sayıda yazar imza, söyleşi ve panel etkinliklerine katılacak olup, kitap günleri “Sokak Hayvanlarıyla Dayanışma Konseri” ile sona erecektir.

Tüm üyelerimizin etkinliğe katılımını ve sokak hayvanları yararına satışı yapılmak üzere kitap bağışında bulunmalarını rica ediyoruz.

Kitap gönderecek üyelerimiz, kitaplarını Seferihisar Belediyesi Kültür Müdürlüğü, Camikebir Mah. 52/1 Sk. No:1, Yeni Kültür Merkezi, PK: 35460, Seferihisar/İzmir adresine “Alıcı Ödemeli” olarak gönderebilirler.

Not:
İletişim: Vejdin Çiçek +90 532 765 03 87