Skip to content
Türkiye Yazarlar Sendikası
  • Ana Sayfa
  • Tarihçemiz
  • Duyurular
    • Basın Duyurusu
    • Yazar Duyurusu
  • Bize Ulaşın
Temmuz 26, 2014

MARIO LEVİ’NİN YANINDAYIZ

MARIO LEVİ’NİN YANINDAYIZ
Temmuz 26, 2014

İsrail devletinin Gazze’ye yönelik katliamı devam ederken, güç karşısında yüksek perdeden konuşmayı adet edinmiş anlayışın şiddet okları ülkemiz yurttaşlarını da hedef göstermektedir.

Türkiye’nin ve Türkçenin yazarlarından Mario Levi’nin ırkçı saldırılara maruz kalarak kitaplarının, İsrail ürünleri ile birlikte, protesto edilmesi fikri insanlık adına sürülmüş kara bir lekedir.

Mario Levi, gücü İsrail’e yetmeyenlerin hedef tahtası değil, Türkiye’nin yazarıdır.
Protesto edilmesi gereken Mario Levi ve kitapları değil, Filistin yerle bir olurken susmayı tercih eden uluslararası sermaye odakları, ırkçılığı gündelik hayatımızın parçası haline getirmiş iktidar ve onun uzantılarıdır.

Zulme uğrayan insanlar ve uluslar hamasetle, nefretle, ırkçılıkla değil barışın diliyle güzel bir dünyada birlikte yaşayabilir ancak.
Türkiye Yazarlar Sendikası Yönetim Kurulu

—
TÜRKİYE YAZARLAR SENDİKASI
0212 259 74 74

Previous articleKÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINA AÇIK MEKTUPNext article MARIO LEVI İLE DAYANIŞMA
Türkiye Yazarlar Sendikası
  • Ana Sayfa
  • TYS Tarihçesi
  • TYS Duyurular
    • Basın Duyuruları
    • Yazar Duyuruları
  • Resim Galerisi
  • TYS BÜLTENLERİ
  • Bize Ulaşın

Web Tasarım ve İnternet Hizmetleri
Ayser Bilgisayar