Türkiye Yazarlar Sendikası

Pazar, Ocak 19, 2020

Please update your Flash Player to view content.

Arama

Site Çeviri

Turkish English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Kimler Çevrimiçi

Şu anda 9 ziyaretçi çevrimiçi
Anasayfa TYS Basın Duyurusu Edebiyat Toplantıları

Edebiyat Toplantıları

TYS’NİN TOPLANTILARI SÜRÜYOR  Türkiye Yazarlar Sendikası’nın Beşiktaş Karaoğlan Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Edebiyat ve Düşünce” konularında gerçekleştirilen toplantıları sürüyor.  Her ay iki toplantının yapıldığı merkezde Aralık ayının ilk toplantısı “Edebiyat Estetiği” konusunda, 14 Aralık Cumartesi saat 17.00’de yapılacaktır. Toplantıda: “Bir sunumun anlamına ya da anlamlarına ulaşmak yaratıcı etkinliği andıran bir özgürlük deneyidir. İzlemek de bir anlamda yaratmaktır.”  diyen Afşar Timuçin, edebiyat estetiğinin ipuçlarını verecek.  Aralık ayının ikinci toplantısında, Berrin Taş 28 Aralık Cumartesi saat 17.00’de “Berrin Taş Şiiri ve Poetikası”nı konuşacaklardır.  -- TÜRKİYE YAZARLAR SENDİKASI Karaoğlan Gençlik Merkezi Ihlamurdere Cad. No: 50/5  80700 Beşiktaş/ İstanbul  0212 259 74 74

TYS’NİN TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Her ay iki toplantının yapıldığı merkezde Aralık ayının ilk toplantısı “Edebiyat Estetiği” konusunda, 14 Aralık Cumartesi saat 17.00’de yapılacaktır. Toplantıda: “Bir sunumun anlamına ya da anlamlarına ulaşmak yaratıcı etkinliği andıran bir özgürlük deneyidir. İzlemek de bir anlamda yaratmaktır.” diyen Afşar Timuçin, edebiyat estetiğinin ipuçlarını verecek.

TÜRKİYE YAZARLAR SENDİKASI
Karaoğlan Gençlik Merkezi Ihlamurdere Cad. No: 50/5