Salı, Ekim 15, 2019

Anasayfa TYS Basın Duyurusu SINIFIN KARDEŞLERİ RIFAT ILGAZ VE ASIM BEZİRCİ'Yİ ANIYORUZ

SINIFIN KARDEŞLERİ RIFAT ILGAZ VE ASIM BEZİRCİ'Yİ ANIYORUZ

SINIFIN KARDEŞLERİ

RIFAT ILGAZ’I VE ASIM BEZİRCİ’Yİ ANIYORUZ.

Gerici, kıyıcı iktidarlar; medyalarıyla, davalarıyla, zamanaşımlarıyla halkın belleğini köreltmeye çalışsalar da biz, 22 yıldır “Sivas’ı unutma, unutturma!”dedik.

Unutmadık, unutmayacağız!

Bu yıl da o kanlı yangının iki “ateş çiçeği”, Asım Bezirci’ ve kardeşi, yoldaşı Rıfat Ilgaz’ı yan yana uyudukları Zincirlikuyu’da göreceğiz. Onlarla dertleşeceğiz.

2 Temmuz Perşembe günü saat 11.00’de sizleri Zincirlikuyu Mezarlığı’nın kapısında bekliyoruz.

TYS 2 TEMMUZ MEYDAN OKUMASI

Aynı gün öğleden sonra saat 17.00’deyse Kadıköy Surp Takavor Kilise Meydanı’nda 2 Temmuz şiirleriyle “TYS Meydan Okuması” yapacağız.

Metin Altıok, Behçet Aysan, Uğur Kaynar’ın şiirlerini ve Sivas kıyımı üzerine yazılmış şiirlerinizi okumak üzere bu buluşmaya da katılmanız bizleri daha güçlü kılacaktır.